Kurv

Hvordan går det med gården?

Jamen det går da så vildt. Eller… altså det er jo alt efter, hvilke briller man har på. Ja det er jo alt efter hvilke briller vi tager på, eller hvilken historie vi vil skrive ikke? Fordi…

:

Hvis man er optimist:

Går støt fremad. Lidt pauser i opgaverne. Al hegnet er bestilt. Vi skal anlægge gartneriet i næste uge. Vi har købt minilæsser og minigraver, så nu er vi officielt landmænd. Eller… gartnere… eller… rigtige gårdejere… eller… arrgh hvad er vi for en? Men altså… Køkkenet er købt og rotterne er væk. Vi arbejder på ansøgninger og fondsansøgninger og på at hitte rede i at formulere vores drømme konkret. Yeiii!

Hvis man har hang til glas tom retorik:

Der er tre paller med pæle til hegn og jeg mangler at være sikker på, at arbejdsmændende kommer. Frostskaden VVS’eren skulle lave står stille, for VVS’eren er holdt op med at svare. Loftet er kun næsten færdigt og folkene er gået i gang med udendørsopgaver. Ejendomsmægleren havde glemt at sige, at kloakken ikke var tilsluttet, så nu skal der graves. Skal man klage – aaaj altså – vi gider ikke bruge tid på den slags. Elektrikerne venter på, at der sker noget mere – og jeg prøver at holde styr på, at der er penge nok på kontoen til at nå i mål. Køkkenet er klart, trappen er bestilt – men hvad er mon næste skridt? orv – og vandet er gået så stauderne er ved at dø, mens ny VVS’er ikke rigtig har tid.

Designmæssigt?

Hvordan, rammer vi en stil, som er meget os, men stadig passer til en klassisk gård med sprossede vinduer?! Det skal ikke være for tuttenuttet, og vi skal tænke nyt.
Det er nu en sjov opgave og især, hvor lukket eller åbent, der skal være ved hovedindgangen til gården, er meeeget spændende… Ordet timeout dukker op igen: Hvad vil det sige i forhold til en indgang? Åbent og velkomment er bedst? Eller netop lukket – så kontrasten mellem livet udenfor og indenfor er større? Tjaa – I må vente og se, hvad vi gør. Først skal vi lige have hegnet lavet klar og reparere skure, anlægge gartneriet mm. Vi er nok færdige om ti år :0)?!

 

Skriv et svar