Kurv

Dagens grin… og suk

Så er der dømt timeout!

Vi vil have timeout. Mere timeout. Mere overskud. Mere tid. Mere ro. Vi designer kun med det for øje. Det er vores mantra i 2018! Vi går ALL IN!

Det begyndte fantastisk. Pauser til møderne. Pauser med youtube yoga. Pauser med brainfood. Vi havde det fantastisk og følte et BOOST af energi. Vi tog livet i vores egne hænder, vi tog styring… Vi lever, det vi prædiker. YES!

Og så blev det hverdag….

Nu er

det et par uger siden, vi har holdt yoga pause. Vi taler ret tit om at få mandler til frokost – og har bestemt også købt chokoladekage. Vi er helt til hest med pauser i møderne.

Men…

Vi taler stadig om det. Og her forsøger vi at skifte fokus. Jeps – en ting er, at jeg dropper makeup’en på videoer… Når vi bygger og har travlt, så kan det da give lidt luft til at sidde i sengen og gasse den lidt ekstra – at droppe morgen makeup’en. Men en anden ting er måske faktisk at tage fat på ordets betydning i større forstand.

Har vi helt givet op? Nej!!

Vi opdager såmænd bare en vigtig ting. Et enkelt ord viser sig større end som så. Skiftet er et mere sejt træk, end vi troede.

Vi er gået i gang med at se dybere på vores vaner. Kan vi sætte vores to do’s i et bedre system, så vi finder en balance i de opgaver, vi tager ind? Vi har dialoger, som går ud på at overveje, kan det vente til i morgen? Og kommer frem til, at nogle gange er det også rart at lukke noget, for at få en følelse af fred. Men bliver vi styret af den trang? Ja.

Så hvad er løsningen?

Vi ved det ikke! Hvem siger vi har den? Det vi ved er bare, at vi VIL ikke give op. Og det går op for os, at timeout er utrolig mange ting. Ved at blive ved med at have time-out som vores ord i hele 2018, så lægger vi mærke til utrolig mange ting. Hvornår går vi gennem en havesti, der giver os en timeout følelse? Hov… når vi designer til børn, husker vi pludselig, at timeout jo egentlig også er leg. Skal det ikke også være sådan for voksne? Vi har sågar fået øje på, at et godt grin er en fantastisk timeout.

Vi går dybere – og giver IKKE op

Og på den måde går vi dybere i vores designs omkring emnet timeout. Er det egentlig ikke også god rødvin og grill med vennerne?! En snak om, hvor lidt timeout følelse, der var i et nybygget område, som vi kørte igennem – fik vores souschef til at ønske, at vi kunne være flere om at lave frokost, så timeout kunne føles mere fælles. Det fik mig til at indse, at jeg havde glemt, at mine hønseæg jo gør en fantastisk omelet og jeg føler timeout, når jeg laver den til os til frokost.

Og har opdaget en ting.

En have, der skjuler sig for øjet udefra, kan skabe en stor timeout følelse. De snoede stier, de hemmelige rum. Og sådan kan man se, at vi alligevel rykker os et sted hen. For hjem kommer vi fra opgaver i nybyggede tomme områder med en halvstresset følelse. Ind åbner vi lågen. Og der pipper en fugl, der er en tulipaner ned af stien. og vi mærker at vi trækker vejret. Og der har souschefen jo så faktisk i dag forkælet os andre med en frokost dækket op til os udenfor med frisk koldt vand på en solrig terrasseplads. Suk. Sikke en forskel i miljø og sikke en indvirken, det har på sindet. Dagen kunne jo slutte med at nå i mål med en masse små ting – og stressen forlod kroppen, mens vi bemærkede, at hønemor igen har snydt sig udenfor og laver rav i staudebedet. Ja hønemor. Det må du gerne. Hvis jeg kan få en følelse af timeout med mine kolleger, så… er du faktisk velkommen. Og mens jeg siger det, ved jeg, hvor langt vi er kommet med systemer og mærker vores progression henimod et liv – med mere timeout.

Hvem ved – måske slutter vi året med rent faktisk at have indført pauser i hverdagen med youtube yoga, tid til en kaffe eller den pause vi rent faktisk har brug for???