Kurv

Vi designer cortenstålbede!

Og ser om vi kan sætte de bedste højbede i produktion til jer. JADA! Endelige får vi lov til

at gøre noget ved alle de højbede derude, der gør os triste. Vi får så tit spørgsmålet om pæne højbede. Og nu endelig kom der et plejehjem, der nægter at give op på deres ældre. De skal da have lov at plukke skærselv blomster, selvom de sidder i både rullestol og hvad har vi. Det fik os til at gå igang med at designe på livet løs! Og nu er vi så glade, for ud af det projekt opstod endelig en form, vi tror på kan være fantastisk i tre størrelser til enhver have.

Vi kalder den Ægget. Fås i tre størrelser, mini, midi og maxi. Og det der er så fedt ved at designe med dem er, hvordan de sætter sig godt sammen – uanset, hvordan man drejer dem. Det betyder det vil se unikt i ethvert hjem og at man kan sætte sit præg på dem. Og så er det en ULTRA nem måde at komme igang med at få liv i haven, samtidig med at der er forhåndsindtænkt godt design. De holder i årtier mere end almindelig højbede. Aj, men vi er bare en smuuule stolte kan I nok høre?

Skriv et svar