Kurv

Nu kan vi forklare, hvad vi kan gøre for dig… tror vi…

Tusind tak for alle de flotte besøg i søndags. Vi blev overvældet over al den interesse og glæder os bare til at komme igang.

“Hvem er I for nogen?” Var det hyppigste spørgsmål vi fik, og vi forsøgte så godt vi kan at forklare det. “Vi designer oplevelser, der styrker dit indre kompas”.

Men, hvad betyder det egentlig i praksis nu, hvor vi udvider til Wilhelmsvej 7?

Jo… Vi vil gerne have et sted, hvor man kan OPLEVE den forskel vi ved naturen og gode oplevelser kan gøre. Så du kan genskabe den slags derhjemme. Og vi hjælper gerne til.
Når vi taler om oplevelser, så er det f.eks. ro, hygge om et bålfad, mad på en grill udenfor, en bænk midt i hømarken eller en plads i et drivhus.

“Det er så dejligt, for I tænker på, hvordan vores hverdag skal være i haven – fremfor, hvordan det skal se ud” er typisk en ting, vi får at vide hos vores kunder. Og til inspiration kan vi jo komme ud nu… og en dag… kan du besøge os på gården, på vores gartneri. Her vil vi videreføre vores designtanker og gøre op med praktisch, kvadratisch und gut. En foderstation til et dyr vil derfor også have en siddeplads, så man kan drikke en kop kaffe sammen med dyrene. Vores staudeproduktion skal være smuk som en have ville være det. Vi laver ikke kun designs for andre og roder selv! Vi kan slet ikke selv fungere i rammer, der er triste. For os er det med oplevelser, der styrker vores indre kompas, noget der lige så meget gælder for os selv. Vi får også at vide, at vi på et par timer får omvendt en how to do gardening snak til at finde frem til, hvad er det egentlig, du gerne vil have ud af dit liv – i dine omgivelser. Præcis det har nogle af jer oplevet hos os på privaten – og præcis det vil vi gerne vise jer på gården – en dag.

På gården vil vi både have events i løbet af året, men vi vil også gerne have du kan komme dumpende og oplever, så du kan enten bare ringe til os, eller du kan komme, når vi har stalddørsåbent. Vi regner med at have stalddørssalg et par gange om ugen i et par timer ad gangen, når gården er klar. Vi laver også 2-3 events ude af huset: – I år kommer vi igen på ‘Mit hjem er mit slot’ i Frederiksberg Have, og når CPH Garden er der igen, så er vi med. Nogle af jer kan måske huske, at vi sidste år netop fik at vide af Haveselskabet, at vi officielt var årets flotteste stand på CPH Garden.

Men… for virkelig at kunne mærke en forskel – skal man virkelig ud og mærke den… ikke?

Vi har kunne mærke, at der er behov for at vise konkret, hvordan godt design føles og hvordan det giver livskvalitet. Det er meget nemmere at mærke og opleve i virkeligheden. F.eks. blev alle jer, der besøgte os på CPH Garden, meget overraskede over, hvor meget paradiso stemning og ro, vi kunne indfange midt iblandt 10.000 gæster med vores shelter.

Det at designe et shelter, der er både åbent og beskytter dig for ganglinier og uro var en kæmpe sjov opgave. (Nu kan du købe shelterbogen af os og selv bygge et :0)).

For at kunne vise, at det udenom os gør en forskel indeni, har vi brug for et område med planter og et hus, så vi kan vise de sammenhænge. Og gerne med dyr. Dyr betyder noget for mange af os, vi glemmer det bare. Især tror vi på, at børn og unge har godt af at komme tæt på dyr – for dyr spiser bare mobiltelefonerne, så de bliver hurtigt lagt væk!

Vi skal bruge en masse stauder til vores kunder

Til de kunder, der får designet af os, skal vi selvfølgelig også bruge en masse stauder og planter. Fra plejehjem til kommuner til store haver. Derfor er vores gartneri og smådyrsdrift vigtigt på flere måder. Men, som min nye søde nabo på Wilhelmsvej og jeg lige var på kursus i, for små landbrugsbedrifter, så er der et enormt behov for nytænkning for de små landbrug, hvis de skal kunne klare sig økonomisk.

Den beregning har vi også lavet og det er sandt. Det er virkelig svært at være et lille landbrug i dag. Derfor er vi også nødt til at nytænke, hvordan vi skal drive vores gartneri – og hvordan vi skal drive Adiso.

Skal vi så være et kæmpe gartneri?

…Med lastbiler, der kører varer ud på grønttorvet og til kunder? Det er sådan et traditionalt landbrug indenfor gartneri arbejder og det som man automatisk må, når man køber landbrug. Men det er ikke det, vi drømmer om med gården. Vi bliver helt stressede ved tanken. Og når alle spørger, hvem vi er og hvad vi er, jamen så bliver vi helt bange for at blive tvunget ned i en kasse, som giver os stress, fordi det begrænser os. Vi drømmer virkelig om at retænke måden, vi arbejder på… nu med landbrug og gartneri. Vi ønsker en hverdag, der er præget af overskud og tid til at holde pauser – for i pauserne opstår tit de bedste tanker og ideer. Men… måske er vi naive. Men tænk, hvis vi – bare en lille smule – kan begynde at samtænke hele os selv – på job såvel som derhjemme. Finde måder at tænke i job på, hvor man arbejder, mens man står med en kaffe i hånden på en mark, hvor der er så højt til loftet, at store idéer virker små. Endda mulige at opnå. Det har gennemsyret vores tanker og design i mange år og er grunden til, at vi er vokset. 

Det er det, vi mener med, at vi vil designe oplevelser, der styrker os til at træffe bedre beslutninger.  Så går I med tanker om at få en anden oplevelse hjemme hos jer, så RING, måske kan vi hjælpe jer! Bare sms eller ring på tlf 30450045.

Det designer vi for andre pt! Og vi kommer gerne ud til dig!

Imens vi bygger – og lover at vi vil fortælle mere om, hvad vi laver og hvordan vi tænker i gode oplevelser – så er her lidt af det, vi laver for andre i øjeblikket.

Et plejehjem gav os opgaven at lave et bed til skæreblomster, så de ældre kan lave dekorationer. De var meget kede af hele deres område og kom med et ønske om et bed. Vi gik ind i en længere snak med dem om, hvor syg er man som ældre, hvilke oplevelser kan man stadig nyde, når man er på plejehjem – og hvordan kan vi højne oplevelsen for både beboerne og deres gæster, når de kommer. Vi endte med at redesigne hele området. Vi synes, der skal være noget for alle typer, så der kommer højbede til nogle i rullestol, et siddeområde til dem, der måske bare gerne vil sidde og kigge på det smukke og et område med fisk i bassiner, som måske kan være mere overskueligt for nogle at se på. Så kan nogle fodre fiskene – og andre plukke blomster. Det blev til en rigtig spændende process, hvor vi fik talt om, hvad livskvalitet egentlig ér for ældre. Om behovet for mere små og overskuelige rum, når de får gæster. Helt ned til detaljen om, hvordan skygger på en vej kan give synsforstyrrelser når dit syn er ældet, så du set det som et trin. Vi inddrager også elementer fra haver, der heler. Altså planter vi ved, der dokumenteret har en helende effekt for folk. Vi fortæller snart om hvilke, for vi skal bygge højbedene engang i april, hvis vejret tillader det.

Her ser du en ny fortolkning af vores shelterbygning. Bænkene er tilpasset i højden og med armlæn til at støtte, når du skal ned og op, men så diskret at det bare syner af flot design med et bord til kaffen. Samtidig udgør pegolaen her en måde at invitere gæster ind og samtidig skærme, så man opnår privatliv og diskret viser, at lige nu skal andre ikke bryde ind.

Følg med de næste uger, hvor vi udruller, hvad vi mere har gang i. Husk, at du altid kan kontakte os og få en uforpligtende snak.

God weekend til jer alle.