Kurv

Åbent hus søndag 13-16. NB! Lørdag aflyst pga kuling!

Altså det er jo en ruin så at lave påskehygge i frostvejr – det vil vi bare ikke. Så vi har aflyst lørdag, men får fantastisk vejr søndag. Kom og hyg med påskeæg maleri, bålfad, klatkager på grillen, kaffe, te og HYGGE ved ruinen fra kl. 13-16 på Wilhelmsvej 7, 3050 Humlebæk.

Så…BAGOM SCENEN?

Toilet er altså ikke det nemme – så måske må vi hente campingvognen, så vi har lidt vand og toilet?

HVIS altså… vi kan løse, at der er gået frost i vandet, for igår flød vandet over udenfor for – forsyningen er knækket!!!

Men ellers

går det over stok og sten. Hvis altså vi får lavet taget, som vi har måtte få en presenning ud over, fordi vandet vælter ind i det gamle køkken:=)

Væggene er væltet, køkken og stue og det hele bliver planlagt. Det er smadder skægt.

Hvis altså ikke jeg skal regne ud, om det ER rotter i kloakkerne og det er sandt, der ikke er kloak tilførsel, som BBR tror (det kan ikke passe).

Men… BAGOM BAGOM SCENEN?

Vi elsker vores nye fokus. Vi taler ikke mere end 1-2 minutter om dagen om de her problemer, for de kan løses og vi kan jo intet gøre alligevel. Vi griner og tænker – godt vi sagde, det var en ruin til jer. Så kan vi altid håbe på, at vi har overdrevet den anden vej. Vi kan… fuldstændig mærke vi er på et nyt spor. Og har snakket lidt om, hvad er det for en følelse, der er så fantastisk?

Ser I – normalt arbejder vi jo med millionprojekter, hvor det eneste man altid ønsker sig er flere penge, fordi vi konkurrerer med Disney og LEGO, der har trecifret millionbeløb. Vi FORVENTER kaos. Og tiden til at løse problemerne er utrolig kort. Og hvis vi ikke får rejst x antal millioner, så dør det hele. Så ofte knoklet igennem og vi går altid på kompromis med ambitionerne, fordi der ikke er penge nok.

Men nu?

Det er som at være Willy Wonka I en chokoladefabrik. Vi mangler bare lige at få det til at se sådan ud for jer andre :0) :0)


Som en god animator ven sagde: “I get it – it’s like – Ida say – Ida do”. Og jeg fik det største grineflip. Den selvsamme animator og jeg har nok arbejdet sammen i mere end 10 år, og vi har ALTID denne her drøm om, hvis vi bare havde flere penge, så kunne vi gøre det, vi ved ville virke. Vi synes ALDRIG, vi virkelig kan folde os ud. Og han har bare så ret! Nu er de ting, vi vil, ikke større end, at vi ret meget bare KAN gøre tingene. Eller bruge den samme kreativitet vi har sparet folk millioner for – til at tænke i høj kvalitet på en ny måde for os selv. Vi kan gøre, hvad vi tænker.

Vi kan få en større mening ud af Adiso end haven

Det giver os styrke endelig at forstå, at vi rent faktisk ikke designer med øjet – men for sjælen. Dvs. vi har endelig fattet, at vi designer det, vi skal opleve i et givent rum. Det er derfor, at Stine med sin virksomhedspsykologi kan komme ind fra en helt skæv kant. At Nis som landskabsarkitekt kan flippe ud over planter, men også om genbrugsplast måske kan bruges som et tag element? Theis har drømt om, at vi skulle lave et helt særligt drivhus med utrolig mange funktioner til at tænke og arbejde med innovation i et rum, der ER innovativt – og den idé var bare en vild drøm for 3 år siden, men ligger nu og summer. Og Søren kommer og laver lyddesign. Og sådan kan vi slet ikke stoppe med idéer, der kan lade sig gøre!

Venner! – Det er en helt anden verden end arbejdet med børneindhold, hvor jeg måske reelt når at arbejde med 1-2 børneuniverser gennem flere år. Vi har så mange idéer til, hvordan Adiso kan blive til et fantastisk sted og en ny type virksomhed. Og hvis den ene idé går galt, så kan vi finde en anden. Det betyder også, at vi kan beslutte, vi måske ikke bliver rige overnight og ikke har en formue her til at begynde med, men vi er FULDE af håb. Og med den følelse i maven er der noget panikagtigt, omkring at rejse store investeringer, der er ved at forsvinde.

At gå efter TRY mere end MÅL undervejs – gi’r os et helt andet oversud

Vi er langsomt ved at nå dertil, at vi kan tænke – det kan vente. Det er godt nok. Det er ikke sidste skud i bøssen, men en process. Selvom jeg stadig løber rundt og tænker, at jeg MÅ være bagud med et eller andet, så kan jeg pludselig mærke glimt af – næh – du kan faktisk godt tillade dig bare at stå og nyde udsigten et øjeblik.

Og det mærkelige er, at jeg arbejder bedre. Jeg tænker bedre. Vi er mere på forkant med tingene. Det er som om, at timeout og mål, der er nemmere at nå men stadig visonære, gør noget ved vores evne til at eksekvere på et højere niveau.

Men vi ved godt, vi er i forelskelses-fasen

Vi har været i den her udvikling i så mange år. TING GÅR GALT. Det vi fokuserer på er, hvad lærer vi – og hvordan klarer vi det… for der er altid en vej.

Lad os håbe vi har ret. Vi glæder os utrolig meget til at dele med jer, hvordan vi designer og tænker på søndag fra kl. 13-16. Der er jo ingen, der siger vi har ret. Så jeres input gør jo det hele mere fantastisk.

Ses vi søndag den 18. marts 2018 kl. 13-16 på Wilhelmsvej 7, 3050 Humlebæk? Ih, vi håber det.

KH Ida og co!

 

 

 

Skriv et svar