Kurv

Adiso har købt et landsted fra 1832! Vi kalder den ruinen!

Eller rettere, Sune og Ida har. Men Adiso skal bo der! Adiso flytter hjemmefra så nu ejer Sune og Ida to steder. PHEW.

Som flere af jer ved, har vi i årevis ledt efter et sted, Adiso kunne flytte ud i. Vi har manglet mere plads til at showcase, lave planter/gartneri, workshops, designe osv. måske få en kop kaffe og lidt dørsalg. Nu har vi endelig lykkedes at låne en formue i banken (tak Sparekassen Vendsyssel vores nye bank). Vi fået nøglerne og skal istandsætte et sted, der er fuldstændig katastrofalt smadret og ret så langt fra Adiso smagen. Se her…

Kan vi skabe et paradiso ud af det her for 2-400tkr?

Vi tror det bliver svært! Det er på grænsen til umuligt siger alle. Og måske går det hele frygtelig galt??? Det her er nok vores vildeste udfordring til dato. Men vi er vilde med at gøre forsøget. Og har smøget ærmerne op og skraldet hele huset ud. “Kom og se en drøm og følg ruinen” til vores påskeevent den 17.-18. marts fra 13-16 og vi vil fortælle historien, vores dogmer og visualisere vores drømme for jer. Som det er lige nu kan vi ikke nå i mål med det hele uden flere midler, men kan vi overhovedet nå i mål med step 1 – at ku bo i det her?

Kom og se ruinen… Puste påskeæg-hygge POP-UP 17.-18. marts 13-16

Kom og vær nysgerrige, vi har selvfølgelig lidt forårsgodt til haven og ikke 35.000m2 økologisk land I skal seeeee! Adressen er: Wilhelmsvej 7, 3050 Humlebæk. Kør venligst max 10-15km/t da vores kære nabo har nogle rigtig søde hunde og de er bange for trafikken (ja lad os få en god start med naboerne).

Sune min kære dejlige mand, der har investeret med i drømmen, og som Adiso er evig taknemmelig for, kommer måske også og alle os fra Adiso er der – planen følger.

Og bare rolig – hvis det går galt, vi bliver ruineret, må gå fra hus og hjem… så har Sune og jeg aftalt vi må sælge alt – og bo i en campingvogn – og måske køre verden rundt. Det tog os et par år at lave en nødplan, der gør, at vi tør. En vi faktisk mener og som jo ikke er for evigt, men som handler om, at vi tror på vi kan reetablere os hvis det hele vælter.

Men… vi håber selvfølgelig ikke det går så galt.

Vi satser jo på, at I er enige i at det er på tide Adiso flytter hjemmefra. Og at vores idé om rent faktisk at skabe en anderledes planteskole, oplevelsested, design ståsted – eller hvad vi nu skal kalde vores nye landbrugsvirksomhed med smarte ord – er en god idé.

Vi glæder os til at se jer!!!

Ps. Lige en praktisk ting. Facebooks nye algoritme anno 2018, er sådan, at ikke engang mine 5 bedste FB venner kan se Adiso posts . Vi har ikke råd til markedsføring pt, for vi skal bygge. Så vil I følge med, så tilmeld jer nyhedsbrevet på adiso.dk eller skriv til os hvordan I ønsker besked (SMS, mssenger osv). [email protected] eller skriv en kommentar så kontakter vi jer for hvordan I helst vil have besked.