Kurv

Alle har ret til en timeout

Vi vil virkelig gerne have lov at sprænge rammerne i 2018. Adiso handler om paradiso. Altså en ide om, at vi kan få det vidunderligt – som i paradis. Vi vil gerne gøre det let. Og vi vil så gerne have det skal handle om mere. For det handler om mere.

Hvorfor gik vi i gang med haver? Fordi det var der, vi kunne finde et ståsted når en investor snakkede millioner, og det hele var så uvirkeligt at der var brug for jord mellem tæerne. Fordi vi fik fornemmelsen af at kunne gøre det bedre, når et løg skulle koste 8 kr – noget vi er stolte af i dag, for løgpriserne er på landsplan faldet ned til noget alle kan være med på igen.

Fordi vi mente vi kunne gøre det bedre. Vi havde så mange ideer. Det har vi stadig. Men vi vil gerne spørge jer om noget…

Ramt af reality

For tag ikke fejl. Vi drukner tit i facebook opdateringer, temaopdateringer, instagram opdateringer, mail koordinering, tekniske updates af dette og hint. Systemværktøjer, excelark, projektstyrigsdimser, likvididitetsoverblik, serversystemer og så falder roen på når vi skal se på en tegning af en have og forestille os de øjeblikke, der kan ske i den have. Indtil vi igen skal have fat i underleverandører, tilbud, bonstyring, jamen altså vi aboonnerer på så meget styringshjælp at vi er helt rundforvirrede :0) Vi sender produkter ud og ønsker vi havde den der seddel med i kurven der hedder – hey – husk nu det bare er en ting. Det er hvad vi kreerer, skaber, vil være, som er det interessante. Vi vil gerne arbejde langsommere, men være hurtigere. Jaja. Vi har brug for en timeout.

Og på den måde slås vi altid hvert år, om hvad i alverden vi er. Folk vil så gerne sætte et navn på os. Er i havedesignere? Ja. Er I forfattere? Ja. Laver I også andre typer kurser mm. ja. Og vi aner ik, hvor vi skal placere den slags, fordi vi har skruet os så langt ned i havestolen at vi næsten sitter fast.

For sagen er, at haven holder os hele. Naturen var bare dengang et kanon startsted – selvom det jo ikke er det eneste startsted vel? Og vi vil altså ikke føle os låst – vores formål er stort – nemlig det små. Og i det små kan livet ske hvorsomhelst. Haven er bare virkelig et godt sted at blive mindet om det hele i.

Min mor, hver dag inden hun døde i sommer – SKULLE bare ud og trække luft i haven. Det var livet. Der var livet. Og deri ligger nogle gange en stor sandhed.

Hvis vi nu husker det ikke er bedet, der gør os lykkelige, men legen med blomsterne, dufterne, tankerne om hvad vi vil lave i vores dejlige have, når den ser ud som den skal. Vi skal måske læse, lege, sove. Få os en time out. Hvert år har vi brug for noget forskelligt – og hvert år kan vi skabe os selv et par symboler, f.eks. i haven – for at holde os på sporet.

Nægter at acceptere en dårlig reality

Måske er Timeout et godt tema I år – hvad synes I? Skulle vi kigge på hvordan vi får os en timeout? Vi er selv med på udforskrningen, da vi selv, alt for tit, ræser afsted. Vi skal jo nå at opdatere temasiden instagram, facebook, fik vi boostet den ting, mailet den ting? Fulgt op på dit og dat, ny medarbejder, styr på papirerne? uha – det er meget vi gerne ville føle os federe til, selvom vi også vil insistere på retten til at synes vi gør det ok. Vi vokser så meget, at vi ikke helt selv kan følge med – og det er skønt! Og lidt forvirrende, med den lange liste af ting, vi altid synes vi skal være MEGET bedre til. Og egentlig vil vi bare gerne skabe gode oplevelser til jer – som kan give jer et sted lige at stoppe op. En timeout – til lige at få reflekteret over det I nu skal reflektere over.

Til jer, der er nået så langt her, så ved I måske, at vi i mindst et år har jagtet banker for at få lov at købe en gård og lave vores liv om. Vi har stadig ikke svaret på om det kunne lade sig gøre. Til jer der har læst så langt, kunne det være fantastisk med feedback. Hvad ønsker I i 2018? Hvad skal være det tema vi skal lege med som vi kan give ideer til? Lad os nu bare sige at ALLE muligheder er åbne. Fra bøger til havedesign, men vi kommer også til at holde kurser i år. For så mange spørger. Kurser om alle de ting vi gør og tænker i. og kan. Uanset hvor stor den der utilstrækkelighedsknap vi også altid føler over alt det der vi BURDE kunne. Og kom nu ud af busken. ALT er tillad at sige. Lad være at gem jer blandt de 90% tavse. I har retten til at være præcis det I vil og bede om præcis det I synes. Småt som stort.

Vi skal blive bedre – men også bare være føle vi er gode nok – forvirrende? jeps

Vores udfordring er at vælge mere rigtigt i år og være mere fokuseret. Blive bedre til at tjene penge, så vi ikke skal arbejde døgnet rundt. Det er da ærlig snak ikke? Men vi har jo den holdning, at det skal være til alles win. Så vi kommer tit til at gå på kompromis og tage ting på egen kappe. Det er ok. Vi insisterer på retten til at blive ved med at gå efter eventyr, leg, sjov, inspiration og mere tid til at gøre tingene godt. Vi overvejer at droppe mange af vores medier og simplificere – hvordan vil I gerne have vi taler til jer? Er vi ikke ved at drukne alle sammen? Og vil vi ikke – alligevel – gerne inspireres? Og vi skal jo lige opdatere instragram, facebook, mail, temasiden, bloggen og skrive en ny bog. Sådan er det så utrolig – ikke særlig simpelt. Men vi ved en ting. Der er ALTID en vej. Og vi vil ALDRIG give op på vores ret til at tænke – det kan vi gøre bedre – og … jeg vil leve et andet slags liv. Og så må vi leve med alle de modsætninger, der også er i det ik? Slut med færdigopskrifterne… Det er navigationen, styringen vi er optaget af. I år. Tror vi nok. Og måske det der timeout? Er vi lidt trætte, efter et vildt voksende 2017? Måske?

Ih altså det er faktisk et meget spændende år det her 2018.

Pt er arbejdsordet jo så… timeout! :0). Hvad synes I om det? Hvis vi ku vælge et tema som ku være verdens fedeste tema at lege med hele året for jer – hvad skulle det så være? Er timeout noget der kan bruges? Skal det være noget andet? Nu er det jeres chance. Bryd vanen og kom med jeres 2018 tanker.

Hvis du har læst så langt er du måske forvirret – hvem ER i egentlig Adiso folk. Vi ved det ikke selv endnu. Vi vil ikke puttes i bås. Vi vil være sammen med alle jer, der ikke vil puttes i bås. Som ved at hvis vi skal forandre verden, skal vi begynde med os selv. Og vi er godt klar over vi ikke altid passer i ind i sådan plejer vi kasserne. Vi ved, at vi har ret til en timeout, vi skal bare lige ha sat vasken over, handlet, lavet mad og tjekket facebook igen. Og opdateret instagram, temasiden, mailchimp osv. og vent… bloggen ja… og slideren… og produkterne i shoppen… tgnet et par haver, finde nnye underleverandører, lære noget mere nyt software…. jeps… listen fortsætter bare.

Hjælp os vælge det fedeste I ku tænke jer – og vi må se på om vi kan /tør /mener vi kan sige noget klogt om emnet og vi lover vi GØR NOGET i år. I får os at møde MINDST en gang på et event i år – måske mere. Og iøvrigt stadig arbejder helt målrettet på at få den gård – hvor vi kan have friheden til at vise jer, hvor stor en verden vi kan åbne i det små.

Sig noget til os! Og til andre…

Og synes I nogen skal kende os og med på rejsen i 2018, så send os videre og del. For ellers skal vi også booste, bruge penge, analysere, finde keywords og gætte os til hvem I er derude. Fortæl os det i stedet. Kom så. Vi bider ik. Alle har ret til at mene noget og ALLE har ret i denne her kommentar. Om det er en timeout eller eventyr.

GODT NYTÅR VENNER! Det bliver et MEGA spændende år 2018.

QUESTION: Hvad kune være et fedt tema for 2018 synes I?

Skriv et svar