Kurv

Sådan fik et plejehjem begyndt på noget helt nyt

I lang tid har vi designet et helt haveområde for et plejehjem, det bliver så spændende! Vi skal have fisk, fugle, et shelter, sidde områder og bare sådan en dejlig stemning.

Men tænk, det vi ikke vidste var, hvor stor en følelse det var at komme med julepynt og pynte op og lave adventskranse med beboerne. Inger lavede en særlig en til sit eget værelse og sådan gik dagen med de sødeste beboere.

Og Da Carsten ringede i dag og gerne ville have lidt til at drive frem i drivhuset på årets budget, var det SÅ SKØNT at kunne hjælpe ham til en sjov løsning for alle beboerne. Det er ikke for sent til hverken julepynt eller blomsterløg. Og vi takker for alle jer søde mennesker, der inspirerer os til at blive ved – fordi I bliver så glade. Det er altså fantastisk. Ring til os, hvis I vil have hjælp, så står vi på hovedet for at lave en løsning til jer.

KH Ida

 

Skriv et svar