Kurv

Årets stand CPH 2017 med shelter Ofyr grill og det hele

“Havde der været en præmie for årets stand 2017 så havde I fået den, men vi vil gerne fra officelt hold sige, at I er aboslut årets stand 2017”, fortalte en sød Haveselskabsdame os til CPH Gardens.

Det var nu også en helt fantastisk stemning der var derinde og vi blev selv overvælede over, hvor godt vores shelter virkede. Hver dag spurgte min mor ind til det, selvom hun var syg til at komme derind – og hver dag kunne vi fortælle historier om

folk der blev siddende helt betaget og bare nød at være hos os. Det var jo præcis det vi gerne ville.

TIl jer, der ønsker info på grillen osv. så gik min mor desværre bort her efter, så jeg er lidt bagud på at få informeret jer alle om grillen og shelteret osv. som lovet. Til gengæld arbejder vi på at få shelteren i produktion og det ser ud til at lykkes, så I kan glæde jer til vi lige har sundet us og er tilbage efter sommerferien og en tiltrængt pause. Vi har så meget sjovt at fortælle – vi skal nok komme efter det. Men mor nåede ikke at klare sig igennem sommeren, så vi skal lige sunde os – det håber vi I forstår.

Og hvis I vil have noget at vide, så tilmeld jer nyhedsbrevet, hvor vi skriver til jer om ebøger, inspiration, design, tips og tricks og living a good life, som bliver nemt at skrive om, selvom min partner er væk – for det har jeg inde i mig og det har alle de nye dejlige medarbejdere der det sidste år er kørt ind til at erstatte min mor.

Vi kommer tilbage efter sommer! Stærkt tilbage… :0) Her er lidt fotos I kan nyde imens.

OFYR grillen var utrolig populær. Vi har lovet mere info på en og det kommer også VI håber I tilgir os for at der går en stund, da vi lige skal sunde os. Priserne på grillen er dog her og ønsker I engrill kan I skrie til [email protected], så kan vi bestille, selvom de ikke er i shoppen endnu:

Bålfadet kan I også købe hos os, det koster et sted mellem 2000 og 2500 kr. Det fad I ser der er vores eget som nu er ti år gammelt.

Høje stauder er gode i alle haver – især når der ikke er så meget terræn. Her ser I Nepeta Six Hills Giant, som er en særlig høj blåkant – sammen med Geranium Rozanne og Azure Rush – der er herlige fordi de blomstrer fra juli til frosten sætter ind.

Vi byggede en lounge, til at man kunne hvile sine trætte ben i, og så min mor havde et sted at sidde på CPH. Men vi blev overraskede over, hvor kæmpe stort et hit det var for alle. Så den er med i det shelter vi sætter i produktion. Hvis I vil vide noget om det, så skriv jer op til nyhedsbrevet.

Heldigvis var der andre der virkelig nød at kunne bruge loungen til at få en pause. Og da der lå en mand i stråhat og bare nød livet i en halv time, sagde han at det her ville være guld i hans have. Og her gik det op for os at vi måske havde skabt noget man kan genbruge i sin egen have. Så det gør vi noget ved. Mere om det efter sommeren og skriv jer op til nyhedsbrevet, hvis I vil høre mere.

Ofyr grillen var også en kæmpe succes. Den har vi lovet at skrive mere til jer om, og flere af jer rykker. Tilgiv os for at vi er bagud. Vi finder en løsning på at informere jer, selvom det hele bliver bedre efter lidt ferie og vi lige har sundet os. Måske kan vi sende LIDT mere info til jer, så skriv til os på [email protected] hvis I bare ikke KAN vente til vi er hjemme fra sommerferie :0)

Her fra en af dagene, hvor vi stadig sætter op. Husk at Hostaer er fantastiske i krukker og høje staduer som Aconitum stormhatte virkelig gør en forskel i magien i en have.

Skriv et svar