Kurv

Så er det eventyrtid på CPH Gardens

Kære alle, det er jo fantastisk så mange venner vi har fået på sidste messe. Tror I på vi kan udvide successen med at lave et lille paradis nu denne gang på 50m2? Vi kommer med eventyr! Vi har et smukt eventyr fra H.C. Andersen, som vores gartnerelev SELV har fundet og som hun synes passer til os. Kan det blive mere

fantastisk med sådan et engagement?

Så vi gør alt hvad vi kan for at støtte op om sådan en fantastisk ide. Tror I vi kan lykkes? Vi har mindre end 36 timer fra standen åbner til kronprinsessen kommer! Uuuuhhh. Der bliver historieglimt, pandekager over bål, grill, afslapning – og vi glæder os til at se jer.

Kom og mød os og snak om din have på CPH Garden. Eller bliv inspireret af eventyr og få et pluk af de særlige stauder vi viser frem. Og så er der jo alle de andre stande.
Her er mere info om CPH Garden: CPH Garden Messe