Kurv

Haveinspiration: MIT HJEM er MIT SLOT

Vi glæser os til at se jer til havemessen på Frederiksberg 24.-28. Maj 2017 10-18.

Vi er i fuld gang med at designe vores lille stand, og også den store til CPH Garden show. Vi har vilde planer, men kan vi nå det – og

kan det lykkes? Tror I på os? Vi vil jo gerne designe

noget overraskende til jer som inspiration, og har SÅ mange løsninger klar. Spørgsmålet er, hvor meget vi kan gøre for begrænsede midler?

Det er sindssygt spændende – og vi kan godt mærke vores ambitioner – LANGT overstiger vores humlebi agtige eksistens. Det drukner også lidt i hverdagens travlhed. For man må sige, vi for alvor har travlt med at designe haver på livet løs, sætte planter ud hver fredag til jer og morsan er i gang med det store bibliotek af yndlingsstauder, som vi bruger i vores haver.

Og så er det er koldt i år synes vi!
Det er da godt tulipanerne strutter og fuglene pipper, når ens lyst til at gå i haven er så kølig som vores fingre ikke? Så vi hygger med tomater i drivhuset, agurker i orangeriet og med at tegne nat og dag på alle mulige papirer, der konstant bliver væk. Men det er ok, for de gode idéer bliver hængende og resten er jo ligegyldigt.

Vi diskuterer, hvordan man forklarer, hvor meget det betyder det gode rum. Hvor meget mentalt overskud vi får af naturen. Og jeg bliver helt barnlig glad over at se eksperimentet med tuilpanerne udspille sig UDEN AT VIDE, HVORDAN DET ENDER!!! Og så plumper der selvfølgeilg en spænden havepige ind af døren, som har lavet research på naturens evne til at hele os, for nu findes der forskning, der understøtter det vi andre godt ved. Videnskabelig dokumentation for det vi har sagt så længe. FEDT! Det kigger vi mere på.

Og sådan suser vi afsted i det lille land. Tit og ofte glemmer jeg hovedet og kan ikke huske rækkefølgen af alle de ting vi skal gøre pt. Så meget, at jeg næsten glemmer at gå i haven og få tømt hovedet. Men når jeg så husker det, så kommer idéerne, overblikket, kræfterne, glæden, lige så stile og roligt fløjtende ind af døren, som om alle bekymringer om travlhed forsvinder. Jeg bliver så glad over det, at jeg ikke engang skælder Hr. Skvalder ud i år, over han vokser så bramfrit i kulden. For jeg har håb. Og har lavet noget tosset med tulipaner og farver og går og er lidt spændt som et lille barn over, hvordan det mon ser ud med Getrude Jekylls farvehjul på Bakkevej i Humlebæk 100 år senere.

Tilbage til fremtiden. Vi glæder os til at se om vi kan smitte jer med overskud og håb så vi kan få lavet en have, der passer til jeres tempo og tid og ikke skal give skyld, men give jer energi. Vi ses måske til MIT HJEM er MIT SLOT? Eller CPH Garden? Altså I SKAL komme!

Skriv et svar