Kurv

Morsan har fået forårshave!

Mor har altid været god til efterår – jeg har været god til forår. Men sørme – i år – mors have blomstrer da mere end min!

Blir så glad i låget når jeg ser morsan i hendes have. Husk at vær med jeres mor og far så længe de er her. Vi har dem ikke for evigt! Og sådan nyder jeg nu at snakke Helleborus og vintergækkis. Når jeg ik kan huske det latinske navn finder jeg bare på, og sådan kan vi komme til at fnise over de små ting til teen i hånden sprøjter. Et lille kig i mors have, er egentlig et kig igennem livet. Og så skal jeg ikke snakke mere om det, for så bliver jeg bare for rørt. Men når de andre bedsteforældre sender fotos af løg og lykke fra deres have lige præcis i år, så føler jeg godt jeg kan tillade mig at føle en smule lykke. Det er tilladt you know, selvom verden går af lave. Det er måske endda derude i haven vi henter det overskud vi skal bruge til at håndtere den.

Altså det var bare det. Håber vi ses søndag den 30. april til Pop-Up Shop hvor vi snakker om at bygge følelser i haven. Mere om det og forhåndsbestillinger i nyhedsbrevet. GOD LØRDAG!

Skriv et svar