Kurv

Det tager to minutter at lave en krukke med forår

Og du får hundredvis af minutter, som gør dig glad i låget. Udover grene som du kan finde alle vegne i naturen og så få dem til at spire i en vase, så er blomsterløg, der har været igennem kuldeperioden – super dejligt at få gang i nu – både inde og ude.

Vi har optaget en del videoer med inspiration til at lave krukker med kuldespirerede blomsterløg, og jeg bliver så barnlig, når tingene spirer. Yeii. Det er en nem og overkommelig måde at snydstarte foråret! Og vidste du at…

Jo mere du selv sætter tingene i gang, jo mere kommer tingene til dig. Altså det gik op for os for et par uger siden at vi vitterlig var midt i februars kolde vinter. Men vi har nydt de spirende løg alle vegne, at for os er foråret i fuld gang. Sådan må vi gerne snyde krop og sind lidt synes vi.

Der er nogle blomsterløg, der er nemmere end andre, men lad være med at sætte dig ind i det. Hvor meget vil du chance? Så gå med de odds og kast dig bare ud i noget og vid du måske ikke laver en sikker vinder med det hele. Det har farmor og mor lært mig. Skidt pyt faktoren er vigtig – og man kan altid prøve igen. Vi behøver ikke tænke så teknisk. Jord, vand, dims – og du er godt i gang. OK – måske husk lidt sten bunden til at dræne men det er så også det.

Glæder mig til at lave krukker med alle der kommer i morgen. Se mere inde på tema siden for flere tips og inspiration i vores voksende reklamefri kiste af ting og sager.