Kurv

Snydstart foråret med grene til vasen

En vase med et lille halshul kan holde en enkelt eller to grene – og vupti man får snydt foråret igang indenfor. Det gode ved at træne øjet lige nu i den mørkere vinter, er at man får stillet skarpt på ting, der kunne spire, fremfor det der er brunt. Du tvinger dig selv til at stille skarpt på det smukke i livet – og sådan kan naturen lære os vigtige ting. Her er lidt idéer vi har fundet til at snydstarte foråret: http://adiso.dk/snydstart-foraaret.

Du kan også gå en tur og se om du kan finde:

Et tulipantræ. De blomstrer på kort tid. Prøv dig frem med andre grene, det varierer hvornår de er klar. Men det er lige meget, for der kommer næsten altid noget grønt. Og bare grønne blade kan gøre underværker inden alt springer ud. Vi trænger til noget, der spirer. Hvorfor egentlig? Man ved det ikke. Men det er vigtigt uanset om du er gammel eller ung, mand eller kvinde. Enhver der kommer ind hos os og ser noget der spirer, trækker lige vejret en ekstra gang. Lidt dybere. Måske kan vi bedre mærke os selv når naturen banker på.

Der er lavet flere hundrede undersøgelser, der dokumenterer hjerterytmen sænker sig, kroppen heler hurtigere, vores adfærd bliver mere positivt – i naturen. I Adiso arbejder vi med naturen i en metode vi har valgt at døbe #naturing. At vi tar de ting der heler fra naturen og bringer dem tæt på. Det betyder vi er inspireret af forskningen, men også tænker som designere i hvordan vi får tingene til at fungere.

Leg med lidt farver – lidt grene – lidt natur helt tæt på. Husk du ikke behøver bruge ikke for meget tid på det, for så er det lige pludselig bare det nye job. Det nye på listen, der skal ordnes. Og så er du lige vidt, for så har man bare opstillet endnu en performance ting man skal opnå. Det er ikke pointen. Havning er for at pleje os selv. Ikke spor andet – og perfekthed plejer egoet – ikke vores evne til at mærke efter.

Så…Gør det der virker for dig. Og hvis du ikke ved, hvad der virker… så prøv en lille bitte ting. Bare kom i gang. Learning by doing. Big believer. Brug sådan nogle som os, der nørder i at gøre det let for dig. Klik evt her og se om der er noget for dig: http://adiso.dk/snydstart-foraaret. Det kan højst blive for mærkeligt og så prøver du bare igen. Men modsat et maleri så er stort set al natur per definition smukt. Så bare du gør noget, er du næsten kunstner allerede. God fornøjelse.

Skriv et svar