Kurv

STEP 2 – Snydstart foråret… inde i varmen

Det er næsten pinligt at sige højt. Vi har heller ikke fået plantet blomsterløg endnu! Vi kan se på vores salg af blomsterløg, at vi er MANGE, der stadig mangler at få plantet blomsterløg! Juhuu – vi er ikke alene. Vi har udskudt det med al den regn. Og det er koldt! Og vådt! og Koldt! Og vådt! Og… Okay…

Faktisk har vi udviklet et helt ukrudtsfelt af gode undskyldninger for, at vi er NØDT til at vente på solskin, skaffe noget mere sandet grus og vi gør det i morgen – at vi har udviklet en…. snyd os selv igang fidus.

Det du kan gøre er…

at fremspire blomsterløg indenfor i vindueskarmen. Du kan bruge sten, sand, jord eller hvad du har – og så kan du enten gå i skoven og finde vintergækker, når de kommer frem – eller du kan da også købe nogle sjove farverige eksemplarer hos os.

Vi har jo en forkærlighed for tulipaner helt generelt, men der findes en lille bandit, som vi kalder for: Tulipanen, der gør os utro. Den hedderTulipa Bakeri Lilac Wonder. En lav dværgtulipan med masser af attitude. Den lukker sig om aftenen og åbner sig igen om morgenen, som om den er genert. Det gør bare vi kommer til at kigge på den flere gange om dagen. Folk, der er generte er tit så kede af at være det, at de ikke opdager, hvor mange, der egentlig er tiltrukket af den slags tilbagetrukkenhed. Tror det er tanken om, hvad der er inde under den smukke facade – og tænk, hvis netop jeg kunne få lov at få den særlige adgang. Sådan minder Bakeri Lilac Wonder os om, at vores dejligste veninder kunne være SÅ generte, da vi var unge, men i dag åbner de sig op i al deres pragt. Når man så endelig får lov at være sammen med en, der blomstrer så åbenlyst, så er det som om, man har en særlig plads. Tænk… jeg kunne få sådan en smuk blomst til at åbne sig. Eller menneske. Der er altså noget fantastisk over folk, der ikke ved, hvor fantastiske de er ikke?! Det er jo altsammen lidt noget pjat midt i tankerne nu her, jo… for det er jo bare en tulipan, vi taler om. Tror vi nok. Uanset hvad, så tager vi os selv i dagligt at sige til enhver – har du set den tulipan? Er den ikke bare noget særligt?!

Kast den i en potte nu og snyd foråret i gang indenfor.
Heldigvis kan vi prise os lykkelige for, at i haveregi er man næsten en bandit, hvis man IKKE elsker bredt og frejdigt FLERE ting, der blomstrer på én gang. Så ingen grund til at føle os utro, når nu andre blomsterløg trænger sig på. Lykken i år er endnu større nu, hvor vi har testet, at Tulipan Bakeri Lilac Wonder SÅ nemt blomstrer frem indenfor i en krukke med jord – to måneder før tid! Vi skal da også selv i gang. Og straks får det os til at tænke over, hvor mange ANDRE blomsterløg, der vil være smukke at fremdyrke før tid… Hvis du ikke har nogen på lager, har vi samlet lidt her.

 

Skriv et svar