Kurv

Hele familien er vild med julepynt

Julepynter er ikke kun for kvinder. Og alle bliver påvirket af det – uanset hvad de siger. Claus Dalby og både engelske og svenske tv-værter er de første til os at vise os det ikke er en kønsting. MEN!… en jeg har kær har f.eks. altid følt julen var kunstig fordi hans forældre aldrig havde tid hele året, men sloges om ham til jul. Så v kobler alle sammen noget forskelligt til jul og det at skabe julestemning. I Adiso handler det om at få naturen indenfor. Med grene, naturpynt, kogler, hvad som helst. Og at det ikke skal tage mere tid end den vi har lyst til.

Nu er resten af familien ikke lige til fotos, men både dem og dyrene er de første til at vise, at det afstresser og skaber gode vibes at lave lidt hyggeligt. Og så husk! Hvis du får stress ved tanken, og gør dig umage over din grænse, så kan du ende med at have lavet et nok så fint hus, men ingen i huset er med. Så vil dine omgivelser få det ligesom ham jeg har nær – det er kunstigt. Så jeg har lært at jeg må have hjertet med. Nå det jeg når. Gør det der betyder noget for mig. Less is more. Og når jeg overholder det princip får jeg altid lyst til mere haha.

Skriv et svar