Kurv

Naturpynt holder!

Det grønne lav har været en yndlingsting i årevis ved juletid. Og vi elsker julen. Elsker at gå ud og finde ting i naturen. Men muren rammer os lige så tit. Tidsmuren. Så det der sker er:Vi har alle de her ting vi gerne vil nå – og så står vi i Netto eller Føtex og køber kunstigt pynt i sidste øjeblik. Nu er vi er blevet realister. Men vi nægter at give op på retten til at få lov at lege lidt, og være lidt kreativ selvom dagene sander til. At være bare en smule kreativ – giver bare meget mere livsglæde.

Så de sidste år har vi snydt. Vi køber os til det grønne lav og de fine mosgrene, som er svære at hitte mange steder i skoven. Vi lever med, vi ikke kan nå det hele. I stedet sætter vi baren ned. Når vi en tur i skoven og plukke gran er vi glade. Tror faktisk vi når det i år. Ellers er det ok! Så sætter vi baren lavere, for målet ændrer sig ikke. Ud i haven og få lidt Skt. Hans Urt lyserøde blomster der tørrer fint. Har vi ikke mere, så er der altid et eller andet på en 5 minutters gåtur vi kan finde. Og ellers må vi nøjes med naturpynten vi køber. For målet er at hygge sig.

Vi har købt jernkranse, der tager to minutter at pynte og fade som man kan få til at se glimte af jul på et øjeblik. For vi elsker jul! Og jul skal være sjovt, dejligt, hyggeligt, nemt og overskueligt. Og så rart at selv husdyrene deltager. Når teenagedatteren er blevet for stor til fotos er det dejligt at have en firbenet fan. Heldigvis er julen stadig hele familiens hyggetid. Og den begynder nu!

Skriv et svar