Kurv

Solsort ramt af egen orm

Vi glemmer nogle gange, at de mest enkle designs gør en forskel i vores haveliv. Som f.eks. forleden med solsorten. Sad her ved vores barbord med udsigten til legehuset. Og så fløj en solsort ned på græsset i en kamp med en regnorm den havde i munden. Vupti så klaskede den sig selv i nakken, med sin egen regnorm. Konge! Vi grinede og snakker stadig om det.

Det øjeblik fanger vi kun kun fordi vi har det her aflange vindue, der er designet til at kunne give en super udsigt fra køkknet. Hver dag får vi os en griner over en eller anden fugl, kat, hund, barn eller andet på plænen foran legehuset. Tak Arkitekt Anders for vores gigant reality tv vindue. Kan varmt anbefales – særligt, når det er koldt udenfor. Skab en udsigtspost til naturens eget show. Virkeligheden overgår tit skærmen! Og en kigger i haven tømmer hjernen. Det er pænt svært at tænke på arbejde, når en solsort er i fare for at knockoute sig selv med en orm. Tak vindue.