Kurv

Visneri er et spil for galleriet!

Løvefod halvvisner lige nu og bliver kedelig, men det er ren ynk.

Den trænger bare til en kærlig hånd. Snips med saksen og du kan endda få blomster igen i år. Det ved jeg fordi jeg engang overvejede, hvilken staude, der skulle overtage efter den, når den faldt. Imens klippede jeg bare alle de halvvisne blomster af og alle de store grove blade, så den så lidt friskere og grøn ud igen. Et øjeblik senere (jeg har aldrig haft særlig god tidsfornemmelse, men måske 1-2 uger?) kom den pludselig med nye limegrønne blomster og smukke blade. Jeg opdagede, at

jeg ku køre sådan, frem til frosten sætter ind. Der er noget barnlig dejligt ved at få lov bare at klippe i ting. PENGE og tid sparet – og en god slukker for hjernen imens – med større gevinst end indsats. What’s not to like. Elsker faktisk løvefod. Ikke som min datter eller mand, men… ret meget.

Skriv et svar