Kurv

Hjem fra ferien – arrgh

Jeg ved ikke med jer, men når jeg kommer hjem fra ferie skal haven bare være et fristed. I gamle dage glædede jeg mig til at komme hjem til haven og forestillede mig et blomsterhav af rang. Sådan er det bare aldrig vel?

Så her er hvad vi gør…

I år har vi været væk længere end normalt og nu er vi da gået fra bar, plettet og svedent til at alting bare er groet ind over os! Det er da faktisk dejligt! Jeg overvejer altid om jeg bare skal lade haven være nu. Er sommeren ikke bare slut. Men så husker jeg hvordan jeg får det når får vækket haven til live igen og kan forlænge sommeren og sidde ude på min fødselsdag slut oktober. Så ind og finde saksen.

Så tog det heller ikke længere tid
1 time på at få æbletræet skåret ned med 2-3 meter og alle grenene væk ind imellem. Taksa for min nye teleskop klippe saks så husbond kun behøvede at tage 2 af de højeste grene. Nu er det legende let at ta store grene. Hvorfor ventede jeg to år med at købe en, da den anden forsvandt? Vi sparer nogle gange på de mærkeligste ting.

1 time – hist og her ”stritter javertus klip”, mens datter pludrer med farmoren og jeg mærker vores dejlige græs under fødderne.

30 min. Slået græs – husbonds afdeling.

Den er stadig for tilgroet haven og kommer ind over os. Men nu forsvandt troldehulen og omfavnelsen af planter er mere kærlig, vild og lidt overvældende. Det kan jeg sagtens finde hyggeligt. Tusinde gange hellere det end bar og slatten. Gider ikke være slave når jeg kommer hjem. Så jeg må tage lidt når jeg trænger til at meditere – sådan er det. (må huske mig selv på jeg har godt af at meditere hver dag).

Skriv et svar