Kurv

Det skal ikke være perfekt

Går her og gør klar til åbent hus. Sidder her og bikser med hjemmesiden. Tør ikke rigtig vise hverken haven eller hjemmesiden frem. Endnu…

Det hele skal være LIDT bedre, før nogen må se. Skal bare lige…

Jaja. Jeg falder også selv i den perfekte tankegang. Kender I nogen, der ikke gør, så vil jeg gerne møde dem!

Ind kommer barndomsven / papbror ad stien og stopper op med store øjne. “Hold da op, der sker noget på en måned hvad?” siger han. Vi kigger rundt. Pludselig skifter fokus fra alt det, der står forkert. Og så kommer en dyb vejtrækning i maven. Det kan godt være det høje staudebed er helt forkert i år, men det bugner jo. Alt bugner faktisk. Det er jo egentlig helt fantastisk.

Og jeg som havde stress på for min gamle højskoleven skulle tage fotos til min bog. Der var fuld fokus på alt det, der ikke skulle være. Skønhed er jo totalt uopnåeligt, hvis vi alligevel går rundt med de kritiske briller på! Det er farligt, og nyttesløs, i livet at fokusere på manglerne. Douhh!

Så nu har jeg skiftet de kritiske briller ud. I morges tog jeg dem på, der stiller skarpt på akejelejen, der står forkert i bedet. Den er da imponerende og køn i sin solooptræden. Hvordan kunne jeg tænke på at klippe den væk? Den skal da belønnes for sin spirende rejse over græsplænens hav til nye verdensdele. Det er jo en bedrift.

I år – inden sommer – vil jeg belønne blomsterne, der stikker næsen frem! hrm..

Så til efteråret må jeg sørge for, at det så ikke betyder de mere afventende blomster bliver overskygget. Og imens kan jeg jo så gå og fundere lidt på hvilken type blomst jeg selv er imens. Der er vist et par ting at tænke over der.

Nu til morgen har jeg taget andre briller på. Og hvad søren havde jeg gang i? Se det nye irisbed der bugner. Se – Akelajen gjorde at der blev stillet skarpt på løvefødderne og geranium – og sørme der er 4 i blomst i dag og hele beder sprænger i luften om lidt! Og de pinke Rhododendron! Jamen alt ser jo farvekoordineret ud?

Når haven er åben på søndag står det hele tone i tone og Claus Dalby ville være stolt. Man skulle tro det var med vilje, men jeg aner ikke hvordan det er sket. Andet end jeg godt kan lide pink :0)

Haven er ikke til for at arbejde i. Den er til for at blive nydt. Det behøver ikke være perfekt. Det SKAL ikke være perfekt.

Åbent have på Bakkevej med salg af yndlingsblomster og clematis og krukker og meget mere.

Søndag 14-17
Mandag 15-18
Tirsdag 15-18

Eller sms for personlig åbningstid på tlf. 30450045

Skriv et svar