Grill

OFYR grillen er design, der lægger op til et fantastisk udeliv i haven. Forestil dig, hvordan OFYR bålgrillen samler både store og små. Inspirationen kommer af barndommens minder om at samles omkring bålet. Med bålet i centrum og en rundt stegeplade, så er du klar til at samle familie og venner omkring en fælles madoplevelse. Det er en genial krydsning.
Med ild i er grillen et fyr, der lyser op. Med mad på – er den et helt lille kunstværk og når den ikke er i brug – er den en smuk skulptur. Og altid en oplevelse. Nu også med en lillesøster, der ikke har bålet, men stegepladen og følelsen af at være samme omkring maden. Perfekt til terrassen, altanen og balkonen.

Show Filters

Viser alle 3 resultater

Show Filters

Viser alle 3 resultater

Vi stødte først på OFYR på Chelsea Garden Flower Show i 2016 og har været vilde med deres produkter siden. Det er høj kvalitet og æstetisk design, der understøtter funktionalitet og skaber et udgangspunkt for fantastiske oplevelser med familie og venner. Mad på grill bliver en fælles oplevelse, som samler. Ligesom barndomsminder, hvor man sad rundt om lejrbålet – som er en stor inspirationskilde for OFYR. Bålet er også centralt for OFYR bålgrillen og gør den til en helt særlig oplevelse. Vi sælger også tilbehør til grillen, som bare gør det let og sjovt at få ekstra glæde af sin grill.