Kurv

Aktuelt i Adiso

Forårsblomster
giver blikfang

Forårslys og blomstervenner aktuelle lige nu

Vidste du at forårslyset for nogen minder om en verden, der fyldes med energi, mens du ikke bliver det? Mens andre bliver bare i godt humør af en masse farver? Læs mere om forårets påvirkning her.

Blomster gør os alle godt
Blomster styrker os mentalt. På alle mulige forskellige måder. De giver energi, når vi skal have det – og ro når det er nødvendigt. Vi skal bare bruge nogle enkle designprincipper, så vi kan få den stemning vi ønsker. I Adiso tager vi den komplicerede forskning og gør det simpelt at få en effekt. Det er det vi kalder #naturing.

Aktuelle blomster

Vi holder hele tiden øje med, hvad der er klar. Nogle er så små at det er for tidligt at flytte hjemmefra. Andre er så topklar til at slå rødder i deres nye hjem.

Vi higer efter farver i det tidlige forår

Hvad er det egentlig med farver – hvorfor påvirker de os forskelligt? Og hvordan kan vi bruge dem, når vi designer vores uderum, så de styrker? 

Vi higer efter farver i det tidlige forår

Måske er det fordi alt har været så brunt i såååå lang tid, at vi slet ikke kan få nok af farver lige nu. Men hvad er det egentlig med farver – hvorfor påvirker de os forskelligt? Og hvordan kan vi bruge dem, når vi designer vores uderum, så de styrker? 

#naturing tips i det tidlige forår

  • Sæt et par enkelte stauder i blomst og se, hvordan de lyser op som små lygter i det brune.  
  • En hornviol i en høj glasvase vokser sig vild og skæv og sjov – både ude og inde.
  • Snup en kop kaffe eller te med ud og gå på opdagelse efter små vidunderligheder – som den blålilla anemone. Det kan betale sig at sætte små overraskelser som du selv glemmer alt om.
  • Pas på med forårsrengøring. Hvis du går i gang med at rydde op i bedene, så husk at sætte noget nyt i med det samme – ellers giver du bare ukrudt og græs de bedste betingelser for at tage over. Vi venter gerne lidt endnu med at gå i bedene og lader grene og blade beskytte det nye liv på vej op, men det er også fordi vi ikke gider luge så meget. For andre kan lugning gøre godt som meditation, så husk… 
  • Det vigtigste tip: Lad dig ikke begrænse – og mærk efter, hvad der gør godt for dig

Vi har gjort det let at komme i gang

Vi er stadig tidligt på sæsonen og ikke alle er helt klar endnu. Derfor har vi gjort det let og samlet dem, der er særlig aktuelle lige nu.

De tidligste venner med blomster – eller næsten i blomst - til at skabe blikfang

Med knopper og så klar til mere lys og liv

  • 25,00 kr. Tilføj til kurv

Interessante og med til at snydstarte foråret