Adoptér en Adiso plante

Adoptér en Adiso plante

10,00 DKK

Adoptér en plante

Adiso har planter, der trænger til at komme i jorden, som måske har knækket en lille gren og ikke kan sælges, men som jo kommer lige så flot som de andre planter – hvis de bare kunne få et hjem at hele hos. Vi bryder os ikke om spild, vores formål er jo #naturing – at få naturens helende egenskaber ind i vores uderum og vores lokale plejehjem fortæller os at Corona snart har ændret på mange ting længe. Beboerne kommer ikke så meget ud som tidligere og til tider er det ikke muligt at få besøg af deres kære. Personalet prøver til daglig at skabe kærlighed, glæde og grin og de holder meget af deres gåture og udelivet i deres have.

I det hele taget synes vi, at vi møder LIDT for mange, der føler sig ensomme i tiden lige nu. SÅ! Når nu forskning viser på mere end 250 millioner mennesker fra videnskab i hele verden – at humør og helbred får et markant løft, hvis man kan kigge ud på noget rig natur. Skal vi så ikke give et lille bidrag til dem, der er hårdt ramt for tiden?

Derfor: ADOPTÉR en plante – og hjælp os med at undgå spild! Når du handler hos os, så kan du adoptere en plante og du bestemmer selv om du vil give 5kr eller 20X5kr. eller et helt frem beløb. Pengene frikøber de lidt knækkede tiloversplanter fra vores shop, som i løbet af kort tid bliver lige fantastiske som de andre – bare de kommer i jorden  – og så tager en af os i Adiso ud og sætter dem i jorden hos nogen her på egnen, der kunne trænge til at blive muntret op i en svær isoleret tid. Og det går mere og mere op for os, at der er mange, der føler sig isoleret og ensomme for tiden, så på den måde er det også en måde for os alle at være sammen om noget på afstand.

 

Planterne fejler ikke noget og vi ville normalt sætte dem på Adiso gården og vise dejlige eksempler på #naturing til inspiration for alle. Men lige nu synes vi bare det giver LANGT mere mening  at dele de skønne planter med andre. Og da vi ringede til det lokale Else Marie hjem i Humlebæk blev de SÅ begejstrede om at få noget at kigge på:

”Tanken om at kunne plukke en skøn buket blomster med ind til stuerne, som skaber glæde for alle”, som de siger.

På de uger hvor I adopterer flere planter end vi egentlig har i overskud – sender vi helt nye planter afsted.

Du køber altså planter til en ukendt ven, der trænger. Du er også velkommen til at deltage på afstand – mobile pay mig Ida tlf 30450045 og skriv bare adoptér en plante i teksten, så lander de rette sted og vi sender gerne beskeder med.

Mon vi sammen kan minimere spild og muntre dem lidt op, der trænger og give dem, der trænger en fornemmelse af at vi er sammen – på afstand?

Det ville være så dejligt.

Og ps. Vi snyder ikke med noget eller tager pengene til os selv som ekstra overskud.  Og foreslå endelig et sted, der kunne trænge så må vi se, hvad vi kan gøre.

94 på lager

Beskrivelse

Pengene går til at vi tager de knækkede planter vi synes skal i jorden og kører ud og sætter dem for nogen i lokalområdet der kunne trænge til opmuntring.

Vi melder på Facebook hvem de ender med at gå til.

Vi tager ikke ekstra eller udnytter, men udregner nøje hvad bidragene kan ende med.

Vores fordel er at vi har et varelager, hvor en knækket plante måske ikke er klar til at være i en shop – men som sagtens kan være en dejlig plante alligevel. De kan have knækket en gren eller fået lidt gule blade i heden eller en snegl fik sneget sig ind på dem.

De kommer jo igen – så hvorfor spilde?

Man kan skrive en besked i noten, hvis man vil sige noget med, så sørger vi også for at overlevere det.