Early Bird Medlemskab
300,00 DKK 179,00 DKK for 6 months Tilføj til kurv
Tilbud

Early Bird Medlemskab

300,00 DKK 179,00 DKK for 6 months

-40%

Få rabat på vores håndplukkede super stauder, planter og fysiske varer!

Medlemsskab gir tre ting. Oplevelser, Inspiration og rabat på produkter. Jo flere, der går sammen om at splejse til Adisos research og filtreringsarbejde, jo mere kan vi levere – og reklamefrit! Som early-bird er du et tidligt medlem, der præger Adiso helt naturligt. Det giver derfor også evig rabat på den dag, vi får fulde medlemsskaber.
Køb 6 måneders early-bird medlemsskab og få minimum 20% shoprabat og inspiration til at komme igang selv. Klik på overskriften på mere info.

990 på lager

Beskrivelse

Med dit Early Bird medlemskab får du i 6 måneder 20% på Adiso’s håndplukkede super stauder, planter og blomsterløg og vores særligt udvalgte fysiske varer på adiso.dk.  

Dit medlemskab koster kun 179 kr. for 6 måneder uanset, hvor mange planter og varer, du køber – og dermed uanset hvor stor rabat, du opnår.
Efter de 6 måneder udløber dit medlemskab automatisk, uden du selv gør noget.
Ønsker du fortsat et medlemskab efter de 6 måneder, så køber du blot et nyt medlemskab, lige når det passer dig.

Sådan kommer du i gang med at få glæde af dit medlemskab: 

Når du har valgt at købe et medlemskab, vil du i forbindelse med betalingen blive bedt om at oplyse dit navn, adresse og telefonnummer samt email adresse. Desuden vil du blive bedt om at oprette en adgangskode til din konto.

Efter du har betalt for medlemskabet, modtager du en e-mail med dit brugernavn og et link til at logge ind på din konto på adiso.dk. (Dette er ikke din ordrebekræftelse, som du modtager separat). Herefter er du klar til at købe med din medlemsrabat. Rabatten får du automatisk, når du er logget ind på adiso.dk.
Du kan også gå ind på adiso.dk og logge ind ved at trykke på menupunktet Log ind.

Hvis du har spørgsmål eller oplever bare det mindste problem, så ring eller sms til os eller send en mail. Vi bestræber os på at svare på sms og telefonopkald hurtigst muligt indenfor normal arbejdstid på hverdage. Det samme gælder for mails, som vi på hverdage besvarer indenfor 24 timer. Vi vil så gerne gøre det her til en god oplevelse for dig.

Du kan kontakte os på:
Mobil og SMS: 30450045
E-mail: info@adiso.dk

Adiso passer godt på dine personoplysninger!

Adiso er ansvarlig for de personoplysninger, du afgiver, når du har købt et medlemskab for 6 måneder.
Adiso anvender de indsamlede oplysninger i overensstemmelse med persondataloven.
Adiso gemmer dine personlige oplysninger, dit navn, kontaktinformationer, herunder e-mailadresse, fysisk adresse og telefonnummer for at give dig en service omkring det, du køber hos os.

Vær opmærksom på, at der ikke kan opnås 20% på designrådgivning og foredrag – ligesom vi forbeholder os retten til at øvrige få produkter ikke er omfattet af rabatten.
Du kan altid se på produktet, om det er omfattet af medlemsrabatten – hvilket heldigvis gælder for næsten alle vores produkter.