Adiso's kurser

Her kan du købe kurser og rådgivning om at havedesigne på en ny måde!

Vi kalder det #naturing: Vores metode til at få naturens dokumenterede helende egenskaber – helt ind i dit uderum. Haven, altanen eller arbejdspladsen… det virker alle steder.

Vi har mødt så mange af jer gennem de seneste år på bolig-, design- og havemesser, på pop-up events og når vi har co-designet med jer. Det er alle jeres input, som vi nu bygger vores online have og design kurser op omkring. Vi synes, vi er landet på et format, som virkelig opfylder jeres behov og som I kan blive super glade for. Vores første kursus er et online kursus, hvor I både får sparring, inspiration og co-design, når vi hjælper jer med at skabe rum til livet i haven. Vi giver jer nøje udvalgt viden, så I samtidig bliver opmærksomme på, hvordan og hvorfor noget virker og kan få ideer til at lave nogle fantastiske uderum, der gør jer glade – eller hvad I nu har brug for.

Vi kalder kurset for ’Styrk din have EQ’ – EQ står for emotionel intelligens eller følelsesmæssig intelligens. Vi arbejder med, hvordan vi får bygget vores følelser op på en god måde i vores uderum, så naturen i haven eller på altanen, arbejdspladsen eller i gården – kan give os lige det, vi har brug for.

Designkurset er til dig, der gerne vil dykke ned i din egen have – og kan bruge inspiration og viden om hvordan. Som har lyst til at følge kursets online sessioner sammen med andre og blive opmærksom på, hvordan man også kunne tænke eller gøre noget. Noget man måske ikke selv ellers lige ville komme på.

Se vores gratis webinar om #naturing og lær mere om kurset. Eller læs allerede nu mere om kurset herunder. Du kan også ringe til os på tlf. 30450045 og høre mere.

Adiso's kurser

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.