ADISO SÆSON FLOWER BOX
297,00 kr. Tilføj til kurv

ADISO SÆSON FLOWER BOX

297,00 kr.

Det skal være let at blive inspireret og komme i gang med små naturoplevelser i dit uderum. Vi bruger vores erfaring til at udvælge de rigtig gode stauder, som vi synes forhøjer livskvaliteten i særlig grad og som er nemme at plante og holde.

Hver måned giver vi ideer til, hvordan du kan bruge indholdet – og finde din vej. Der er få minutters gøren og altid med et forslag til en genvej – vi kender travlheden… Men det er også muligt at sysle, hvis det mere er dig.

Kassen indeholder 4 grønne ting, 1 overraskelse fra Adiso gården og inspiration, hygge og oplevelser til en samlet værdi på minimum 400,00 kr.

Henover året ser du ting vokse og kommer i gang med, hvad et godt liv er for dig. Små skridt! Med al den research og viden vi dagligt øver os med, tænker vi, at alle ikke behøver at opfinde hjulene selv. Det der stresser er tit at tage stilling. Det der er hyggeligt, er at sysle. Og med 4 stauder hver måned, så er der stadig utallige kombinationer i egen have, så ikke to haver bliver ens.

I LEGO har de regnet ud, at med bare seks legoklodser kan du lave over 915 millioner forskellige kombinationer af en and. Vi har ikke regnet ud, hvor meget unikt du kan lave med 4 stauder pr. måned – men der må være rigtig mange kombinationer!

Kassen bliver sendt til dig i midten af hver måned. Vi holder ferie i juli, august og januar. Du kan altid afmelde kassen igen ved at skrive til os på [email protected]

Med garanti for, at du bliver glad, når du henover året ser ting vokse op og du kommer i gang med, hvad et godt liv er for dig. Mange små skridt af de rigtige – leder dig også på vej.

993 på lager

Kassen indeholder:

4 grønne ting
Stauder, frø, blomsterløg, noget fra naturen. Altid sæsonrelevant. Altid noget, der har mulighed for at blive til mere og som er nemt at håndtere og som styrker dit indre kompas.

1 overraskelse fra Adiso gården
Noget vi har plukket fra gården eller en lille stemningsskaber eller nyttigt grej. Altid sæsonrelevant. Noget, der løfter humøret for både dig og andre.

Design og inspiration
Konkret Adiso inspiration til, hvordan du kan sætte tingene sammen – og gøre det unikt – med en plan for hele året i baghovedet.

Kassen bliver sendt ud ca. midt i måneden. Der er feriepause i juli, august og januar.
Du kan til enhver tid afbestille kassen – bare send dine kontaktoplysninger til [email protected] og skriv ‘Afmeld Adiso Sæson Flower Box’ i emnefeltet.